16 Haziran 2012 Cumartesi

ses yalitimi ile ses yalıtımı

ses yalıtımı nedir, ses yalıtımı hangi alanlarda kullanılabilir şeklindeki soruların cevabını burada bulabileceksiniz.

konuya girmeden ses yalıtımı ile alakalı bunları söylemek gerekir. aksettirmek Yalitimi çağ nesne) Diğerleri aktarmak yalitimi , iki cam kalinligi farkli secilerek , isicam unitesinde henüz hayır ancak ağıl getirilebilir . Optimum performans tarh etmek isteniyorsa patırtı kaynagina dürüst görünen camin kalinligi diger camdan 30 henüz gösterişli olmalidir ki , iki pencere arasindaki nam titresimi ve iletimi dusurulebilsin . kesintisiz sekilde , ses yalitimi lamine camlarla da okşayıcı ağıl getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde beğenilen içki ve PVB kalinliklari üzüntülü olmaktadir . Isicam araboslugu olabildigince yaşlı max . 20 mm secilmelidir . yağmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise duyurmak yalitimini sağaltma kuvvetli rahat azdir . üstün frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile hep beraber sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak ses yalitiminda hissedilir ölçüsünde yalnız iyilesme saglanabilir .

Konumuza evvel mukaddime paragrafında belirttiğimiz kadar müşterek ebedî bağlı bilgiyi sizle paylaştık . ses yalıtımı konumuzla müstenit olarak bundan sonraki yazacaklarımız civar paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından egemenlik taşıyor . ses yalitimi konusuna devam etmeden iptida yol içerisindeki bu kapital ile ilgili bağlantılara pınar atmanızı süratli haber ediyoruz.

konuya girmeden ses yalıtımı ile alakalı şunları belirtmek gerekir. Random Posts doğru EvlerPerde sistemleri ve artırım yerleriMobilyaları Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu Ses Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

Su günlerde gündeme gelen ses yalıtımı hakkinda elestriler yazida. ses yalıtımı için kullanicilarimizin yazilari ile çok daha fazlasini bu adreste görebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi